Segíts akár egy kávé árával: adományozz, hogy legyen gondtalan az iskolakezdés a szerényebb hátterű gyerekek számára is!

Alapítványunk akciójának célja, hogy az iskolakezdés az önfeledt vidámságról és a határtalan tudásszomjról szóljon, ezért pénzbeli adományokat gyűjtünk, hogy a befolyt összegből tanszereket vásároljunk. A megvásárolt tanszereket átadjuk a Villányi Családsegítő, Gyermekjóléti és Szociális Központnak. A Villányi Családsegítő 24 települést lát el, melyek főként az az Ormánság területén találhatóak, jelenleg 107 gyermek van az intézmény gondozásában.

A Villányi Családsegítővel szoros kapcsolatban vagyunk, így kaptunk is a segítségre szoruló családokról egy bemutatkozó anyagot. Szívbemarkoló, hogy nem minden gyermek számára eleve adott, hogy tele legyen az a bizonyos iskolatáska, és hogy vannak olyan családok, akik nehéz küzdelmek árán tudják csak taníttatni gyerekeiket.

Nem kérdés, hogy kell nekik segíteni, csatlakozz, hogy varázsoljunk együtt örömet a nehezebb sorsú családok számára is. Adományozd az általad kívánt összeget, itt alább:

Your country is United States so currency auto changed to US Dollars

$
 
The current exchange rate is 1.00 HUF equals 0.00 USD.
Personal Info

Amennyiben havi rendszerességgel szeretnél adományozni, kérlek hozz létre felhasználói fiókót.
Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 2.72$